петак, 1. јун 2018.

Započni svoj online biznis!


Pozdrav svima!Moje ime je Milenko Popov,i jedan sam od 1,5 milion saradnika kompanije SFI (Strong Future International). SFI je uspešna marketinška kompanija koja već preko 20 godina posluje u 200 zemalja širom sveta bez gubitaka.

Posao je u oblasti online marketinga,prodaje i oglašavanja.Nije Vam potrebno prethodno iskustvo,obezbeđena Vam je 24/7 obuka (materijal potreban za učenje i usavršavanje Vam je stalno dostupan,a u svakom trenutku možete dobiti potrebne savete i odgovore na sva Vaša pitanja od članova SFI tima).

Finansijska sloboda,mogućnost redovne zarade i trajnih prihoda za domaćice,penzionere,studente,invalide,nezaposlene,zaposlene.Svi koji imaju internet konekciju,slobodno vreme,punoletni su i žele ozbiljno da rade mogu postati članovi SFI kompanije.Iskoristite šansu.Ne gubite vreme na razne mogućnosti "zarade" na internetu (poput gledanja videa,reklama,učestvovanja u anketama...),gde sem par centi mesečno ništa više od toga nećete zaraditi.

SFI je jedina kompanija koja Vam nudi siguran i legalan posao na internetu.
Radite bilo kad Vama odgovara (radno vreme ne postoji,radite koliko Vi to želite i od toga vam zavisi i zarada).Naš posao se svodi u dovođenju potrošača,reklamiranju proizvoda i širenju mreže.Uzimamo proviziju sa više od 6 načina zarade.Imamo nagradne igre,novčane bonuse,aukcije,prognoze...

Zarada se obračunava svakog 10-tog u mesecu.Isplata se vrši preko Payonner MasterCard koju dobijate na Vašu kućnu adresu čim zaradite prvih 20$.Novac možete podići na svakom bankomatu.

Posao je dugoročan,prihodi vremenom rastu i nemaju limita.Ovo Vam može biti dodatna zarada ili jedini životni prihod.Može se ući sa ulaganjem ili bez,stvar je Vaše procene.Nakon godinu-dve trebali bi imati više nego dobru platu u Vašoj zemlji,a ako ste sposobni i mnogo više od toga.
Ako se odlučite registrovati nema obaveza,nema članarina,u svakom trenutku možete odustati.Ako ne budete radili kompanija će Vas sama obrisati nakon perioda neaktivnosti.

Ukoliko želite da zaradite,spremni ste da učite i postanete deo uspešne kompanije kakva je SFI,pridružite nam se,nemate šta da izgubite,a puno toga možete da dobijete!




Nakon prijave proverite Vaš e-mail,dobićete poruku od kompanije.















Нема коментара:

Постави коментар